Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje Gościnne "U Sarapatki" Monika i Kazimierz Rabiańscy

Adres obiektu Jurgów 239, 34-532 Jurgów
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 8 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Magda
Dodano: 2017-12-06
Pobyt od: 2017-06-25 do 2017-07-04 IP: xx.64.61.63
 
 
    

Cudownie pod każdym względem. Klimat, pokoje, okolica, kuchnia, gospodarze, wszystko MEGA 👍👍👍👍


 
 

Mary ze Slowacji
Dodano: 2017-03-04
Pobyt od: 2017-02-25 do 2017-03-01 IP: xx.127.150.210
 
 
  

Rodine Rabianskej ďakujeme za krásne prežité jarné prázdniny. Ubytovanie bolo veľmi pekné, izby útulné a čisté, jedlo vynikajúce - domáce mlieko, maslo, tvaroh, regionálne obedy. Pani Monika, ešte raz veľmi pekne ďakujeme. Príjemne sme sa u vás cítili.


 
 

Tadeusz ze Szczecina
Dodano: 2017-03-03
Pobyt od: 2017-02-05 do 2016-03-11 IP: xx.40.44.138
 
 
   

byliśmy w lutym na nartach, obsługa wyśmienita, wyżywienie super smaczne i obfite, gospodarze byli uprzejmi cały czas do naszej dyspozycji, wróciliśmy do Szczecina super zadowoleni


 
 

A+M
Dodano: 2016-09-01
Pobyt od: 2016-08-23 do 2016-09-02 IP: xx.179.192.13
 
 
  

Na pewno tu wrócimy! Pokoje przytulne, czyste i schludne. Gospodarze bardzo gościnni i otwarci. Okolica spokojna i cicha - idealna dla tych, którzy lubią być blisko natury. Stąd naprawdę blisko na wyprawy w Tatry, zarówno te polskie jak i słowackie.


 
 

Andrzej, Gosia i Majeczka
Dodano: 2016-01-13
Pobyt od: 2016-01-04 do 2016-01-10 IP: xxx.24.244.45
 
 
    

U sarapatki nocowaliśmy po raz trzeci. Za każdym razem z jedzeniem (kto nocuje bez wyżywienia niech żałuje :)). Posiłki domowe, różnorodne nie tylko każdy znajdzie coś dla siebie ale każdy będzie chciał wszystkiego spróbować. Czysto ,schludnie da się odczuć rodzinną atmosferę. Gorąco polecamy


 
 

Gosia kielce
Dodano: 2013-01-28
Pobyt od: 2013-01-19 do 2013-01-25
 
 
    

Kwatera godna polecenia,blisko na wyciąg narciarski w Jurgowie i Czarnej Górze.Wspaniali gospodarze, prawdziwa rodzinna atmosfera i domowe przepyszne jedzenie. Dobra lokalizacja do wypadów w góry i termy.Pokoje w stylu góralskim ,czyste z łazienkamy.Polecam


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie